Jarmo SeppäläTeen lehtijuttuja ja toimin asiantuntijaverkostossa erilaisten viestintäprojektien hanke- ja yhteyspäällikkönä, tuottajana sekä tekstien kirjoittajana. Toimialueeni on käytännössä koko maa.

Viestintätoimiston asiakkaina on usein hyvin monen eri alan yrityksiä ja yhteisöjä. Itse olen erityisesti perehtynyt esimerkiksi talouselämään ja sen eri osa-alueisiin, yrittäjyyteen, matkailuun, metsäteollisuuteen, ammatilliseen koulutukseen ja maanpuolustukseen, mutta periaatteessa mikään aihe tai juttutyyppi ei ole minulle vieras.

Itselläni on yliopistollinen toimittajakoulutus sekä yo-merkonomikoulutus, lisäksi olen opiskellut erityisesti verkkoviestintää.

Minulla on työkokemusta sanomalehdistä sekä muista viestintä- ja mainostoimistoista vuodesta 1980 alkaen. Kuopiossa olen työskennellyt vuodesta 1989 ja oman toiminimeni lukuun olen tehnyt töitä vuodesta 1998.

Osana verkostoitumistani ovat jäsenyydet Kuopion Reserviupseerikerhon sekä Pohjois-Savon Maanpuolustusyhdistyksen hallituksissa.

Harrastan muun muassa vapaaehtoista maanpuolustustyötä, kuntoliikuntaa, musiikkia ja lukemista.